Enregistrement en direct du podcast All About Spain à la Second Home Expo

Op 19 en 20 oktober organiseert Tout savoir sur l'Espagne een exclusieve live opname tijdens de Second Home Expo in Flanders Expo, Gent. Dit is dé kans om waardevol advies te krijgen over het kopen en verhuren van een tweede verblijf in Spanje. Sluit aan bij onze sessies en krijg inzichten van experts uit de vastgoed- en verhuurwereld.

Zaterdag 19 oktober om 12:30 uur:

“Hoe verloopt de aankoop en financiering van een tweede verblijf in Spanje?”

Tijdens deze sessie bespreken Glenn Snels en Glenn Janssens de belangrijkste aandachtspunten bij het aankoopproces van een woning in Spanje. Ze behandelen de aankoopkosten, benodigde budgetten en waar je op moet letten bij het kopen van een tweede verblijf. Daarnaast gaan ze in op de mogelijkheden voor het verkrijgen van financiering, zowel in België als in Spanje.

Zondag 20 oktober om 12:30 uur:

“De verschillende Spaanse regio’s toegelicht: hoe kan ik investeren om te verhuren?”

Glenn Snels, Glenn Janssens en Bart De Waele (verhuurexpert bij OYOO) geven je een uitgebreid overzicht van de Spaanse regio’s en welke gebieden het best aansluiten bij jouw investeringsprofiel. Ze bespreken welke type woningen interessant zijn om te verhuren, inclusief juridische aspecten zoals de verhuurwetgeving en lokale fiscaliteit. Deze sessie eindigt met praktische tips voor het succesvol verhuren van je eigendom.

Mis deze kans niet om essentiële informatie te verzamelen voor je vastgoedplannen in Spanje!

Aanmelden: via de website Second Home Expo

Partager cet article ?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Avis juridique: Les articles de blog sont protégés par le droit d'auteur et ne peuvent être reproduits sans l'autorisation écrite de l'auteur.

Français